Pianolessen in Voorburg

Pianoles Voorburg.

Mijn lespraktijk in Voorburg bestaat voornamelijk uit gevorderde (semi-professionals) en beginnende volwassen amateurs. Sinds enkele jaren geef ik met veel plezier ook weer les aan (kleine) kinderen.
Een vaste lesmethode volgen past niet bij mij. Ik pas mijn lessen aan op de mogelijkheden en doelstelling van de student, waarbij ik er naar streef om de student muzikaal zelfstandig te maken.

Door mijn grote ervaring als kamermuziekspeler kunt u ook met een ensemble één of meerdere lessen bij mij volgen.

Leskamer

Leskamer

Omdat pianospelen een eenzame bezigheid is, wordt er ook zoveel mogelijk 4-mains en werken voor twee piano’s gespeeld.  Het voor elkaar voorspelen maakt een wezenlijk onderdeel uit van mijn lespraktijk. Daarom organiseer ik regelmatig voorspeelmiddagen. Gezien de diversiteit van mijn leerlingen gebeurt dat in verschillende groepen, die min of meer qua niveau en interesse zijn ingedeeld.

Mijn lespraktijk is geopend op maandag en dinsdag (beide dagen zowel ochtend, middag en avond) en op donderdagmiddag.
Het lesseizoen bestaat uit 38 weken, waarbij ik zoveel mogelijk de schoolvakanties volg.
Afhankelijk van het niveau en interesse kunt u bij mij wekelijks of tweewekelijks lessen volgen van een half uur, drie kwartier, een uur of langer. Ook afspraken per les zijn mogelijk.

Ik ben lid van EPTA Nederland, de vereniging van professionele pianodocenten en pianisten, die tot doel heeft het peil van pianospelen en het piano-onderwijs te verhogen. De vereniging telt ongeveer 750 leden.

eptalogo

 

 

Pianoles Voorburg

door Margaret Krill
Van Lugtenburgstraat 4, 2274 KB Voorburg
Telefoon:070 387 6364